Blog

Zo vier je vakantie in eigen land

Zo vier je vakantie in eigen land

Het is zover: de zomervakantie gaat van start! Het kan zijn dat je dit jaar lekker in Nederland blijft en dan moet je natuurlijk zelf de slingers ophangen. Daar kunnen wij je mee helpen: bij M’EAT en Tappunt kun je genieten van ons All-Day Happiness concept. Dat betekent dat je de hele dag door de lekkerste gerechten bestelt op ons uitgebreide terras. Reserveren? Dat doe je hier. Spontaan langs lopen kan trouwens ook gewoon! Meld je bij de infobalie en dan wijzen we je een plekje toe.

Vakantie vieren bij M’EAT en Tappunt

Wij hebben zin in de vakantie! Want we blijven gewoon hier. Yorick en Lauren ontpoppen zich tot dynamisch vakantieduo en verzinnen steeds nieuwe activiteiten om de zomer in eigen land door te komen. Zeg nou zelf: hier wil je toch bij aanschuiven? De terrassen van M’EAT en Tappunt zijn samengevoegd. Daardoor drink je bij M’EAT speciaalbiertjes van Tappunt en bestel je bij Tappunt een Côte de Boeuf van M’EAT. Ideaal!

Vakantieduo Yorick & Lauren Vakantieduo Yorick & Lauren Vakantieduo Yorick & Lauren

Holidayvibes

Hoe creëer je een vakantievibe in eigen land? Yorick vertelt: ‘Je moet er zelf natuurlijk wel een beetje voor openstaan, maar je kunt je vakantiedagen in Nederland net zo inplannen als wanneer je in het buitenland bent. Drink in de ochtend een koffietje buiten de deur (met gebak als je zin hebt want dat mag op vakantie). Chefkok Jan zorgt ervoor dat er elke dag vers gebak op je staat te wachten. Dat kan carrotcake zijn, een oreotaart, appelgebak of een van Jans andere baksels. De Bossche Bol staat vast op de kaart, dus die kun je elke dag komen verorberen. Ga vervolgens lekker lunchen, dineren en borrelen. Probeer alle cocktails van de kaart, dat zou je op vakantie waarschijnlijk ook doen. En vergeet niet een foute ijscoupe te bestellen met veel ijs, discodip en slagroom – net echt toch? Wij staan voor je klaar om je een onvergetelijke vakantie in eigen land te bezorgen!’

Fijne zomervakantie namens team M’EAT & Tappunt ☀