Blog

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

M’EAT Bar&Grill staat nooit stil. M’EAT groeit en bloeit met nieuwe ontwikkelingen in het vooruitzicht. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe horecatoppers binnen ons steady team. Lijkt jou dat wel wat? Lees dan snel verder!

Assistent bedrijfsleider

Jij voelt je als in een vis in het water in het horecaleven. Je hebt enige ervaring, maar wil vooral lekker doorgroeien. Je wordt de directe collega van onze Mayo (oftewel: Marjolein) en dat is héél gezellig. Stress komt niet in jouw woordenboek voor want jij houdt altijd je hoofd koel. Pas jij in dit plaatje? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Reageer direct via info@meat-denbosch.nl of bekijk hier de volledige vacature.

Medewerker bediening

Horeca zit in jouw bloed, je vindt het heerlijk om gasten in de watten te leggen en loopt altijd met een big smile door de zaak. Je werkt graag overdag en maximaal drie dagen door de week. De weekenden ben je dus gewoon vrij! Klinkt dit als muziek in je oren? Snappen we! Je kunt solliciteren via deze link of rechtstreeks via info@meat-denbosch.nl.

Join our team!

Als je bij M’EAT en Tappunt werkt betekent dat superveel gezelligheid én natuurlijk lekker hard werken in een topteam. Neem snel contact met ons op en vind jouw droombaan!