Blog

M’EAT Bar&Grill Krijgt er een broertje bij !!

M’EAT Bar&Grill Krijgt er een broertje bij !!

Vol verwachting klopt ons hart. M’EAT Bar & Grill krijgt er een broertje bij en hij opent begin september 2017 zijn deuren.

Na een ingrijpende renovatie en verbouwing van het voormalig Pink Lemon pand hebben we de realisatie van een geheel nieuw concept bijna rond. Een compleet nieuw Spijs & Bier arrangement in het centrum van het bourgondische ‘s-Hertogenbosch. Waar we, zoals gewend, alles anders gaan doen dan anderen…

Tappunt wordt een uniek stadscafé dat zich helemaal gaat specialiseren in Bier & Spijs combinaties.  Wij brengen een nieuwe beleving naar ‘s-Hertogenbosch, met de sfeer van een gezellig bruin eetcafé, maar dan  in een modern, trendy jasje. Voor een uitgebreid en divers assortiment aan speciaal bieren ben je hier zeker aan het goede adres !

Maar er is meer.. .  Wij starten namelijk ook het eerste échte Flammkuchen restaurant van Nederland! Onze professionele open keuken is helemaal ingericht voor de perfecte Flammkuche, een traditioneel gerecht uit de Elzas, het grensgebied tussen Duitsland en Frankrijk. De flinterdunne luchtige bodem wordt volgens traditioneel recept ambachtelijk gemaakt en vervolgens gegarneerd met een scala aan verse ingrediënten. De Flammkuche serveren wij traditioneel op een houten plank als gezonde snack, lunch of diner.

Naast ons Bier & Spijs arrangement zal Tappunt zeker ook de nieuwste borrel-hotspot worden, waar vrienden, collega’s en familieleden elkaar tot in de late uurtjes kunnen ontmoeten in een ongedwongen en trendy ambiance.  Wij zullen dagelijks geopend zijn en u gastvrij, met kennis van zaken, ontvangen.

Alle gekheid op een stokkie..  Begin september is het dan zover… En is het jouw kans om ons opnieuw, maar dan in een geheel andere hoedanigheid te ontdekken! Wordt jij Member Peetoom of Peettante van Tappunt? Schijf je dan snel in en ontvang je eerste persoonlijke bierstrippenkaart met korting!

Ons motto: kom gezellig langs, er is altijd wel ergens een tafeltje vrij en anders kun je alvast ons buurtcafé bewonderen.

 

Just follow and like us:

https://www.facebook.com/Tappunt/

#Tappunt

info@tappuntzuid.nl