Blog

Maak iemand blij met onze cadeaubon

Maak iemand blij met onze cadeaubon

Wil je binnenkort lekker neerstrijken op ons verwarmde terras met die ene lievelingsvriend(in), je pa of je gezelligste tante? Verras hem of haar met een culinaire avond bij M’EAT! Hoe? Met een cadeaubon natuurlijk! Je bestelt ‘m gemakkelijk online, met drie klikken is het gefixt!

Bestel je cadeaubon

Met een cadeaubon van M’EAT kun je iemand écht blij maken. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Is er iemand jarig? Afgestudeerd? Of is het Moederdag? Dat is hét moment om de cadeaubon te versturen. Makkelijk om te geven en superleuk om te ontvangen!

Surprise!

Ook handig: je kunt een persoonlijk bericht bij je cadeaubon zetten en de bon direct naar de ontvanger sturen als verrassing. Zo krijgt hij of zij de cadeaubon meteen binnen in de mail. Je kunt de bon bij zowel M’EAT als Tappunt inwisselen. Wie ga jij verrassen?

Bestel hier je cadeaubon voor €30, €50, €75 of €100 en bezorg iemand een topavond!

Dit kun je verwachten

Bij M’EAT bereiden we onze gerechten op de Big Green Egg, wij zijn het eerste Big Green Egg restaurant in Den Bosch. Kortom: een culinaire belevenis voor lunch en diner middenin de stad. Mét een groot en zonnig terras voor de deur. Wat wil je nog meer?!