Blog

Let’s M’EAT Yente

Let’s M’EAT Yente

Vandaag M’EAT’en we met Yente van der Aa, de 24 jarige fulltime medewerkster bij M’EAT Bar & Grill. Ze heeft in diverse horecazaken in ’s-hertogenbosch gewerkt en is al sinds de opening van M’EAT met veel plezier betrokken bij de zaak. 

Waarom ben je ooit in de horeca begonnen?
Eigenlijk ben ik er per toeval in beland. Ze zochten bij Plein 79 nieuw personeel en toen ben ik de bedrijfsleider van die zaak op straat tegengekomen. Een leuke ontmoeting betekende mijn start in de horeca en ik vind het nog steeds helemaal geweldig. Na Plein 79 heb ik gewerkt bij Onze Vrienden (waar tegenwoordig Buurt zit) en bij Tapasbar Danza om de hoek. Bij al deze zaken heb ik diverse dingen geleerd met betrekking tot het horecavak en sinds de opening werk ik hier fulltime bij M’EAT Bar&Grill.

Wat vind je het leukste aan het werken in de horeca?
Ik vind het werken in de horeca geweldig, omdat het altijd wisselend is en het erg leuk is om gasten te verassen en ze een nieuwe richting in te sturen, naar bijvoorbeeld gerechten of dranken die ze nog niet eerder hebben geprobeerd. Ook vind ik het geweldig om de gasten die M’EAT Bar & Grill bezoeken het verhaal te vertellen van de oprichting en waar de zaak voor staat. Ook omdat ik er zo dicht bij betrokken ben.

Hoe ben je bij M’EAT terechtgekomen?
Via mijn broer Quinten, die de eigenaren Lauren en Yorick al vele jaren kent. Zo wist ik dus al snel van de plannen om M’EAT Bar & Grill te beginnen. Toen ik hoorde wat ze precies van plan waren was ik direct enthousiast om mee te werken aan het succes van de zaak en zo ben ik bij M’EAT begonnen. Intussen zijn we bijna een jaar (M’EAT bestaat 19 februari officieel een jaar!) geopend, hebben we een leuk team en veel gezellige gasten bij ons in de zaak.

Wat is het leukste aan het werken bij M’EAT?
Het iedere dag samenwerken met het team dat we hier hebben staan. We hebben een heel gezellig en sociaal team. We komen graag naar de zaak, ook als we niet eens hoeven te werken. Het verloop van personeel is dan ook niet zo groot bij ons, waardoor de band die we onderling met elkaar hebben alleen maar sterker wordt. Verder is het geweldig om te werken bij M’EAT, omdat ik ontzettend achter het concept sta wat hier is neergezet. Want zeg nou zelf? De M’EAT is toch al geniaal bedacht? Lets Meet and Eat. En dan zijn we ook nog het eerste echte Big Green Egg Restaurant van s’-Hertogenbosch, waar we op een leuke hippe manier heerlijke gerechten neer zetten.


Welke gerecht moeten gasten echt proberen als ze bij M’EAT Bar & Grill langskomen?
Hahaha! Het liefste geef ik dat advies per persoon, maar als ik een aanbeveling zou moeten doen dan is dat gerecht “M’EAT The Steak”. Een Holstein Steak met daggroentes en gepofte aardappel. Een heerlijk stuk vlees! En natuurlijk onze desserts. Ze zijn allemaal heel goed, maar mijn persoonlijke favoriet is natuurlijk onze Donut van de Big Green Egg. Een heerlijke Donut met Gele Room en een mooie rooksmaak.

Zijn er dingen waar je naar uitkijkt bij M’EAT?
Allereerst natuurlijk de Carnaval! We gaan alles ombouwen en er dan weer een geweldig feest van maken. Daar hebben we allemaal weer erg veel zin in! En natuurlijk de zomer als ons grote buitenterras weer geopend is. Het is dan heerlijk werken in de zon met gezellige gasten die zitten te genieten van de sfeer en het eten op ons terras!

Contact:
Minderbroedersstraat 22
5211 EL, ‘s-Hertogenbosch.

Telefonisch: 073-2048038
Email: info@meat-denbosch.nl