Blog

Het Nieuwe Normaal bij M’EAT

Het Nieuwe Normaal bij M’EAT

Door de nieuwe maatregelen van het kabinet zijn ook onze maatregelen aangescherpt. Dit betekent dat we 1,5 meter afstand houden, de gezondheidsrichtlijnen in acht nemen en je maximaal met vier personen kunt komen eten óf met zes personen als je uit één huishouden komt. We zijn verplicht om al onze gasten ter plekke te registreren en een gezondheidscheck te doen. Dat doen we via een QR-code op tafel. Gelukkig zijn de gerechten net zo lekker als je van ons gewend bent 😉

Het Nieuwe Normaal

We kiezen ervoor om te werken in twee ‘shifts’. Meerdere haltes geven meer ruimte, bereik én verbinding voor zoveel mogelijk foodlovers. We vragen je hier dan ook rekening mee te houden bij het maken van je reservering. Zowel de ‘vroege’ als de ‘late’ schift heeft dus een eindtijd. We vragen je vriendelijk om deze te respecteren en tijdig ons restaurant te verlaten.

Shifts Lunch & Diner:

Door het opstellen van deze shifts weet je vooraf precies hoe lang je de tijd hebt om te komen lunchen of dineren. Overigens zijn deze shifts uitsluitend voor de vrijdag en zaterdag, dus kom lekker door de week langs – dan heb je niet te maken met deze shifts! Vanaf 21.00 uur is het niet meer mogelijk om binnen te lopen, omdat we om 22.00 uur onze deuren sluiten. Bekijk de shifts hieronder en reserveer!

• Lunch shift – van of tussen 12:00u tot 16:00u
• Diner shift – binnenloop van 16:30u tot 18:00u > eindtijd 19:15u
• Diner shift – binnenloop van 19:30u tot 20:00u > eindtijd 21:45u

Reserveren is niet verplicht

Als je verzekerd wil zijn van een plekje bij M’EAT of Tappunt, is het handig om vooraf te reserveren, maar dat is geen vereiste. Je kunt nog steeds spontaan binnen komen lopen en wij wijzen ze naar een beschikbaar plekje. Bij Tappunt kun je overigens ook reserveren voor de borrel! Kom gezellig langs.