Blog

Dit zijn onze nieuwe streetfood favorieten!

Dit zijn onze nieuwe streetfood favorieten!

Sinds deze week hebben we een nieuwe kaart, bomvol met overheerlijke en verrassende gerechten. We hebben natuurlijk de volledige kaart omgegooid, maar we willen graag onze favo gerechten delen van de streetfood selectie. Want die zijn héél lekker en sowieso het proeven waard. Aanschuiven maar!

Quesadilla *Mexican style

Vamos a la playa! O nee wacht, we zijn in Nederland en het regent. Dan nu het goede nieuws: zodra je deze Quesadilla proeft, waan je je zomaar opeens héél even in Mexico. En dat is ook heel fijn! Met pulled chicken, chipotle saus en coleslaw proef je een authentiek stukje Mexico en dat is gewoon hemels, geloof ons.

Quesadilla nieuwe kaart

Bruschetta *Italian style

Tutto benne? We weten zeker dat het een stuk beter met je gaat zodra je deze Bruschetta met een twist proeft. We hebben gekozen voor geitenkaas, abrikozen chutney, hazelnoot en basilicum. Net effe anders dan in Italië, maar een ware smaaksensatie!

Bruschetta nieuwe kaart

Sashimi van zalm *Asian style

Links op de foto zie je de Sashimi van zalm. Beeld je even in: superverse zalm met wasabi, wakame, sojabonen en sesam – helemaal Asian style dus. Ben je al aan het watertanden? Wel hè? Reserveer dan meteen je plekje en kom de hele streetfood selectie proeven!

Sashimi van zalm nieuwe kaart kaart